You are here

Sajam i poslovni forum u Poznanju

20/06/2019

U organizaciji Poljske agencije za investicije i trgovinu i Ministarstva za preduzetništvo i tehnologiju te zemlje, 4. jula 2019. godine, na Poznanjskom međunarodnom sajmu (MTP), održaće se poslovni forum u okviru Samita Zapadnog Balkana.

Prisustvovaće komesar Evropske unije Johanes Han, generalni sekretar OECD-a Hoze Anhel Gurija i ministarka preduzetništva i tehnologije Poljske Jadviga Emilevic.

Predstavnici vlada Zapadnog Balkana i Evropske unije, zatim poslovne zajednice i eksperti iz regionalnih ekonomskih institucija učestvovaće u brojnim panel-diskusijama o inovacijama, ekonomskom razvoju i regionalnoj saradnji.

Pored panela, na poslovnom forumu će biti organizovani i B2B sastanci za kompanije. Odabranim kompanijama iz Crne Gore biće omogućeno da se besplatno predstave na nacionalnom štandu koji će biti posebno pripremljen za ovu priliku.

Da biste ste se prijavili za učešće na Poslovnom forumu, molimo vas da popunite obrazac za registraciju koji je dostupan na: www.paih.gov.pl/Western_Balkans_Summit.

Prilog: Poziv i nacrt Programa. Radni jezik poslovnog foruma - engleski.

Detaljnije informacije možete dobiti putem mejla poznan2019@paih.gov.pl