You are here

Samit ženskog liderskog preduzetništva za Jugoistočnu Evropu 2019

16/03/2019

Pozivamo Vas da uzmete učešće na Samitu ženskog liderskog preduzetništva za Jugoistočnu Evropu 2019, koji će se održati 5. aprila u Sarajevu. Organizator događaja je Regionalna asocijacija preduzetnica  “Poslovna žena“ u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom  Bosne i Hercegovine, a u okviru Evropske mreže preduzetništva.

Ovo je  prvi događaj ove vrste koji će okupiti najeminentnije govornike i govornice iz svijeta politike, biznisa, akademske zajednice i NVO sektora sa ciljem promovisanja ženskog liderstva u svim segmentima društva. U okviru Samita biće organizovani B2B susreti privrednica, posredstvom Evropske mreže preduzeća. U fokusu su sljedeći sektori privrede: poljoprivreda i prehrambena industrija, metalo-prerađivački sektor, turizam, građevinarstvo, drvna industrija, IT  i obnovlјivi izvori energije.

U prilogu se nalazi zvanični poziv i preliminarni program Samita i poslovnih susreta.

Krajni rok za prijavu je 28. mart 2019. godine, na linku: http://womenleadershipsummit.talkb2b.net/ , a 01. aprila ćete moći da izaberete profile kompanija za koje ste zainteresovane, kao i da rezervišete B2B sastanke.

Učešće na Samitu i poslovnim susretima je pokriveno od strane organizatora, troškove prevoza bi pokrila Privredna komora, dok bi Vi snosili troškove smještaja. U dogovoru sa hotelom Holiday, cijene noćenja sa doručkom, dobili bi pod povoljnijim uslovima.

Molim Vas da nas blagovremeno obavijestite ukoliko ste zainteresovani da uzmete učešće na događaju, kao bi Vam pomogli oko organizaciono logističkih pojedinosti, na br. telefona: 020/231-006 ili e-mail: jgolubovic@pkcg.org.

Napomena: Nedolazak registrovanih učesnika na poslovne susrete, bez prethodnog otkazivanja do 28.03.2019. godine, naplaćuje se 100 €.