You are here

Seminar - Donošenje odluka

21/11/2019

Privredna komora Crne Gore, u saradnji Sekretarijatom za preduzetništvo Glavnog grada Podgorice, u četvrtak 28.11.2019. godine, sa početkom u 10:00 časova, organizuje seminar u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), na temu - Donošenje odluka.

U poslovnim krugovima često se kaže da ako se kompanija ne kreće unaprijed, ona ide unazad, jer u današnjem poslovanju se ne prihvata koncept stajanja u mjestu. Ovo razmišljanje se takođe može primijeniti u ličnoj sferi, a i na nabolji način ukazuje važnost efikasnog odlučivanja. Bez jasne slike o tome gdje se kompanija nalazila, gdje se nalazi i kuda se vodi, menadžment će možda pokušati da održi status-quo, što isključivo donosi zaostatak. Timovi i njihovi menadžeri, sa snažnim vještinama u donošenju odluka, imaju jedinstvenu moć da pomognu u izgradnji kompanije ili preduzeća, i da se na taj način istaknu. Iz tih, a i mnogo bitnijih razloga, koji su primjenljivi i na ličnom nivou, ovaj seminar sa fokusom na donošenju odluka će učesnicima približiti koje su to faze u procesu donošenja odluka, koje su kritične tačke u odlučivanju, i najbitnije, koje su to ključne vrijednosti, na osnovu kojih načešće odlučujemo, kako bi te vještine uspjele da donesu crnogorskoj privredi novu vrijednost.

Agenda seminara nalazi se u prilogu.

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, molimo da blagovremeno odredite predstavnike iz vašeg preduzeća, pri čemu će pravo prvenstva učešća biti prema redosljedu prijavljanja. Troškovi seminara su pokriveni projektom.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave na LINK-u, najkasnije do utorka 26.11.2019. godine.

Telefon za informacije je: 020 230 605.

Fajlovi: