You are here

Seminar: Efikasno upravljanje vremenom – PRIJAVA

28/08/2019

Privredna komora Crne Gore, u saradnji Sekretarijatom za preduzetništvo Glavnog grada Podgorice, u četvrtak 5.9.2019. godine, sa početkom u 10:00 časova, organizuje seminar u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), na temu:
„Efikasno upravljanje vremenom“

Efikasno upravljanje vremenom, iz dana u dan, ima sve veći značaj i jedno je od najvažnijih umijeća modernog doba. U sve bržem svijetu, sa sve više obaveza i izazova, popularna izreka „Vrijeme je novac” je rijetko bila značajnija, i sa tim efikasno upravljanje vremenom je postalo neophodna tema za sve kompanije i industrije. Veoma često se dešava da nemamo dovoljno vremena da uradimo sve što smo zamislili, a kada se okrenemo oko sebe izgleda nam da svi ostali imaju više vremena od nas da urade sve što su planirali. Ova činjenica je zaista frustrirajuća. Upravo zbog toga, susrijećemo se sa raznom literaturom, web sajtovima i konsultantima od kojih svi obećavaju dodatne minute, čak i sate našim životima. Naravno da slijedi pitanje: „Zašto nam je potreban još jedan seminar koji obećava isto?” Širom poslovnog svijeta menadžeri ljudskih resursa pokušavaju da identifikuju šta troši vrijeme kod zaposlenih i kako organizacijski ukloniti smetnje u radu.

Seminar će vam pružiti ne samo savjete, već i praktične vježbe, koje ćete lako moći da primijenite u svom profesionalnom i privatnom životu. Razdvojićemo bitne od nebitnih stvari, identifikovati sve ono što vam „krade vrijeme“, kako bi najlakše organizovali svoj dan i kako bi postigli najbolje rezultate. Seminar je namijenjen svima koji žele da povećaju svoju efikasnost na poslu, menadžerima svih nivoa, budućim menadžerima, čak i timovima.

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, molimo da odredite predstavnike iz vašeg preduzeća i da što prije prijavite učešće na seminaru, pri čemu će pravo prvenstva učešća biti prema redosljedu prijavljanja.

Agenda seminara nalazi se u prilogu poziva. Troškovi seminara su pokriveni projektom.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, molimo da prisustvo seminaru potvrdite popunjavanjem prijave najkasnije do utorka 3.9.2019. godine. Telefon za informacije je: 020 230 605.

Fajlovi: