You are here

Seminar: MSFI 16 - Lizing

01/12/2018

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa firmom TPA Srbija, u četvrtak, 6. decembra 2018. godine, organizuje seminar na temu: MSFI 16 - Lizing.

Seminar je namijenjen vlasnicima, direktorima, rukovodiocima sektora finansija, računovođama, poreskim savjetnicima, zaposlenim u sektoru finansija i svima koji žele da se upoznaju sa pravilima i novim pristupom u obuhvatanju lizinga u finansijskim izveštajima. Predavači na seminaru će biti Bojan Despotović i Jelena Hadžić.

Cilj seminara je upoznavanje prisutnih sa promjenama koje sa sobom donosi novi standard MSFI 16 koji reguliše sve aspekte vezane za lizing. Kroz sažet prikaz obuhvatiće se svi elementi finansijskog izvještavanja na koji ovaj standard ima uticaj.

Predviđeno je da seminar bude interaktivan, odnosno da polaznici tokom predavanja postavljaju pitanja i diskutuju sa predavačima o izloženoj materiji, specifičnim situacijama i/ili problemima koje prepoznaju iz prakse ili iskustva. 

Molimo vas da u cilju uspješne realizacije događaja odredite polaznike iz vašeg preduzeća. Zbog ograničenog broja mjesta molimo Vas da što prije prijavite učešće na seminaru Vaših predstavnika. Pravo prvenstva učešća na seminaru će biti prema redosljedu prijavljanja. Troškovi seminara su pokriveni projektom. Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, molimo da prisustvo seminaru potvrdite najkasnije do utorka, 4. decembra 2018. godine, popunjavanjem prijave na LINK-u ili na e-mail adresu:  obrazovanje@pkcg.org. Telefon za informacije je: 020 230 605.

Fajlovi: