You are here

Seminar Tim i timski coaching PRIJAVA

25/01/2019

Privredna komora Crne Gore, u četvrtak 31.01.2019. godine, organizuje seminar u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica) sa početkom u 10:00 sati, na temu:„Tim i timski coaching”

Seminar je namijenjen menadžerima koji upravljaju određenim grupama ljudi i žele da nauče da formiraju uspješne timove u skladu sa ciljevima i usmjerene na rješenje, vlasnicima privatnih firmi, predstavnicima javnih preduzeća,  itd.

Rad u timu dnevna je realnost svakog zaposlenog. Timski rad, komunikacija i saradnja su osnovni faktor uspjeha svake organizacije. Iskustvo timskog rada, povezanost s drugima u postizanju ciljeva je od presudnog značaja za efikasno funkcionisanje u timu. Efikasnost timskog rada rezultat je više različitih elemenata, od kojih je jedan od najvažnijih, sposobnost pojedinca da prepozna svoje mjesto u timu, osvijesti svoju dinamiku i sposobnosti funkcionisanja u timu i da radi na unaprijeđenju kritičnih izazova u tom procesu. Timski coaching je alat koji može pomoći u  razvijanju tih sposobnosti.

Molimo Vas da u cilju uspješne realizacije događaja, odredite polaznike iz vašeg preduzeća. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da što prije prijavite učešće Vaših predstavnika na seminaru. Pravo prvenstva učešća na seminaru će biti prema redosljedu prijavljanja. Troškovi seminara su pokriveni projektom.

Prisustvo seminaru potvrdite popunjavanjem PRIJAVE najkasnije do utorka 29.01.2019. godine.

Telefon za informacije je: 020 230 446.

 

Fajlovi: