You are here

Treća Konferencija preduzetništva žena u Republici Srpskoj

19/09/2019

Privredna komora Republike Srpske i Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske u srijedu 25.9.2019.godine organizovaće “Treću Konferenciju preduzetništva žena u Republici Srpskoj”  sa početkom u 10,00 časova u Kulturnom centru Trebinje.

Programom Konferencije predviđeno je održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, dvije panel diskusije kroz koje će biti predstavljena iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. U okviru Konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva biće organizovani poslovni susreti učesnika.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna putem linka: http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/.

Za sve zainteresovane preduzetnice za učešće na navedenoj konferenciji, Privredna komora Crne Gore bi obezbijedila prevoz iz Podgorice do Trebinja i nazad.

Molimo Vas, ukoliko ste zainteresovani za učešće na navedenoj Konferenciji, da svoju prijavu na navedeni sajt popunite do 20.09.2019. godine i obavijestite nas na e-mail afilipovic@pkcg.org  ili 068 82 00 22, kako bi organizovali prevoz i drugu logistiku.

Fajlovi: