You are here

Turizam i uticaji COVID-19: uloga standarda u ublažavanju krize - webinar

20/10/2020

Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO), u saradnji sa Španskom asocijacijom za standardizaciju (UNE) organizije vebinar, na temu „Turizam i uticaji COVID-19: uloga standarda u ublažavanju krize“ koji će se održati 21. oktobra sa početkom u 14h.

Na vebinaru će biti predstavljene studije slučaja iz različitih zemalja kao i smjernice za vlade i privatni sektor. Analiziraće se nedostaci trenutno dostupnih međunarodnih standarda, a biće riječi i o standardima koji su u razvoju.

Predavači će biti razni stručnjaci iz ISO tehničkih komiteta, nacionalnih tijela za standarde, nacionalnih ministarstava i međunarodnih agencija koji će podijeliti svoja iskustva i aktivnosti u sprečavanju širenja uticaja COVID-a u turističkom sektoru. Diskutovaće se o potrebi usklađivanja mjera i njihovoj primjeni na međunarodnom nivou.

Vebinar je namijenjen nacionalnim tijelima za standardizaciju i svim drugim zainteresovanim stranama iz industrije turizma.

Više informacija i detalje o registraciji za vebinar možete naći na: https://www.isme.me/news/172, odnosno na ISO linku https://www.iso.org/iso-une-tourism.html,

Link za registraciju: https://iso.zoom.us/webinar/register/WN_uzhiQRX5Q124JDz6smDb2w

latest jordan Sneakers | Nike SB