You are here

WEgate samit

06/09/2021

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Evropskim udruženjem malih preduzetnika ESBA, Fondacijom za menažment i industrijski razvoj MIR i Udruženja poslovnih anđela Evrope BAE organizovaće drugu godišnju konferenciju WEgate samit, 7. oktobra 2021. godine.

Skup će se održati online i razmatraće teme iz oblasti liderstva žena u pokretanju ekonomskog rasta kroz više nadahnjujućih priča, razmjenu ideja i iskustava i umrežavanje izuzetnih žena preduzetnica širom Evrope i šire. Cilj skupa je stvaranje zajednice koja udružuje snage za suočavanje sa poslovnim problemima i postavlja temelje uspješnog poslovanja za žene preduzetnice širom Evrope.

Tokom skupa biće organizovani poslovni susreti privrednica istoga dana od 11:30 do 16:00 časova, paralelno sa virtuelnim Samitom i tematskim prezentacijama i radionicama. Poslovni forum je organizovan uz podršku EU projekta Mreža evropskih preduzetnika EEN.

Za učešće na Samitu i poslovnim susretima potrebno je da se registrujte putem linka: https://wegate-summit-2021.b2match.io/. Nakon registrovanja bićete u mogućnosti da odaberete sesije kojima želite da prisustvujete i da za vrijeme poslovnog foruma ugovorite pojedinačne sastanke sa potencijalnim partnerima u skladu s vlastitim potrebama i interesima. Online sastanci će se održati preko napried navedene platforme. Za korištenje platforme dovoljno je da imate računar ili mobilni telefon (sa kamerom i mikrofonom).

U prilogu se nalazi program događaja.

Registracija za događaj je besplatna.

Službeni jezik: engleski

Rok za prijavu: 15. septembar 2021. godine.

Fajlovi: