Knjiga predloga redova vožnje u međunarodnom drumskom saobraćaju za 2019. godinu i obrazac za prigovaranje

04/06/2019

Knjigu predloga redova vožnje u međunarodnom drumskom saobraćaju i obrazac za prigovaranje prevoznici mogu preuzeti na sajtu Privredne komore Crne Gore (na dnu strane) ili u prostorijama Sektora saobraćaja Privredne komore Crne Gore, ulica Jovana Tomaševića 9/5 u Podgorici, 4. do 7. juna 2019godine od 9 do 15 časova.

Prigovori se podnose Komisiji za usklađivanje redova vožnje u međunarodnom drumskom saobraćaju, a predaju se Sektoru saobraćaja u zatvorenoj koverti, u prostorijama Privredne komore Crne Gore – ulica Jovana Tomaševića 9/5, najkasnije do 14. juna 2019. godine.

Naknada u postupku prigovaranja iznosi 20,00 EUR, za svaki prigovor na predloženi međunarodni red vožnje. Privredna komora Crne Gore izvršiće povraćaj novca privrednom društvu koje je podnijelo osnovan prigovor. Uplate izvršiti na žiro – račun Privredne komore Crne Gore, br. 520-1182100-95 kod Hipotekarne banke ad Podgorica, sa naznakom “za prigovor“.

Izdvajamo