Konstituisan Odbor udruženja MSP

25/09/2019

Odbor udruženja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika Privredne komore Crne Gore na konstitutivnoj sjednici održanoj 25. septembra 2019. godine verifikovao je mandate članovima, te usvojio Poslovnik o radu.

Za predsjednicu Odbora je izabrana je Snežana Perović, izvršna direktorica kompanije "Hemomont" Podgorica, a zamjenik je Veselin Mitrić, izvršni direktor "Vib-Bas" Nikšić.

Odbor udruženja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Skupštini Privredne komore Crne Gore, u narednom mandatu, predstavljaće Ana Perišić, osnivač kompanije "Sato" Podgorica, Marko Škrelja, izvršni direktor "Giovanni Trade" Ulcinj i Radoman Burić, osnivač "Ralex RRB" Podgorica.

U radu sastanka, pored članova, učestvovali su Danilo Gvozdenović, potpredsjednik Privredne komore Crne Gore, koji je vodio sjednicu do izbora predsjednice Odbora, potom Pavle D. Radovanović, generalni sekretar Komore, Bojan Obrenović, direktor Sektora udruženja, Veselin Dragićević, sekretar OU MSP i Lidija Golubović, sekretarka organa Komore.