Novi poziv za učešće u programu Erasmus za mlade preduzetnike

01/11/2017

ICT klaster iz Bugarske www.ictcluster.bg poziva sve zainteresovane sa preduzetničkim ambicijama  iz Crne Gore da se prijave za učešće u programu „Erasmus za mlade preduzetnike“.

Poziv se upućuje osobama koje još nijesu započele vlastitu poslovnu aktivnost ili imaju biznis koji nije stariji od tri godine, da iskoriste šansu za odlazak na praktičnu obuku u neku od renomiranih inostranih kompanija, pri čemu se djelimični troškovi boravka i stručnog usavršavanja u inostranstvu pokrivaju iz budžeta projekta.

Takođe, poziv se upućuje preduzetnicima iz Crne Gore koji vode sopstveni biznis duže od tri godine, a spremni su da budu domaćin preduzetnicima početnicima iz drugih zemalja, da uzmu učešće u programu i prenesu znanje i iskustvo neophodno za uspješno vođenje preduzeća.

Više informacija o uslovima i postupku podnošenja online prijava za odlazak na obuku u inostranstvo za preduzetnike-početnike, kao I za preduzetnike domaćine, dostupne su na portalu www.erasmus-entrepreneurs.eu. Sva zainteresovana lica iz Crne Gore koja žele da učestvuju u programu, potrebno je da prilikom popunjavanja online prijave odaberu ICT klaster iz Bugarske kao posredničku organizaciju.