Orden rada za Velimira Mijuškovića

15/12/2017

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, primio je predsjednika Privredne komore Crne Gore Velimira Mijuškovića i novoizabranog predsjednika Vlastimira Golubovića, sa najbližim saradnicima i tom prilikom, njenom dosadašnjem predsjedniku uručio Orden rada.

"Iza Velimira Mijuškovića je blistava karijera koja je počela u danilovgradskoj opštini na poslovima vezanim za lokalnu upravu, nastavila u privredi u ''Žitoprometu'' u Spužu nastavila i evo uspješno završila u Privrednoj Komori na mjestu potpredsjednika, a kasnije i predsjednika. U godinama koje su bile važne i bitne za Crnu Goru i gdje je Privredna komora imala veoma vrijednu i zapaženu ulogu u promociji privrednih potencijala Crne Gore. U tome je, naravno, uz kompletan sastav Privredne komore koji je ovdje prisutan, prema kome iskazujem posebno uvažavanje, lidersku ulogu imao predsjednik Privredne  komore i pokazao na koji način Privredna komora treba da osnaži, promoviše i obogati dobre privredne veze Crne Gore unutar nje, i dobre privredne komunikacije Crne Gore prema međunarodnoj privrednoj  zajednici", kazao je Vujanović i dodao da je bio neposrednim svjedokom i jednog i drugog.

Nakon što je primio odlikovanje predsjednik Privredne komore Velimir Mijušković se zahvalio Predsjedniku Vujanoviću.