Privremeno oslobađanje od plaćanja članskog doprinosa Privrednoj komori u određenim djelatnostima

10/04/2020

Skupština Privredne komore Crne Gore, na elektronskoj sjednici održanoj 7. aprila 2020. godine, donijela je Odluku o privremenom oslobađanju od obaveze plaćanja članskog doprinosa u određenim djelatnostima (u prilogu na dnu strane).

Odlukom se, u periodu od 1. aprila do 30. juna 2020. godine,  oslobađaju obaveze plaćanja članskog doprinosa privredna društva i preduzetnici kojima je naredbom Ministarstva zdravlja, usljed epidemije bolesti COVID-19, zabranjeno obavljanje djelatnosti i poslovni subjekti čija je djelatnost usljed epidemije najviše ugrožena.

- Radi ostvarivanja pomenutog prava, privredna društva i preduzetnici dužni su da Privrednoj komori dostave Zahtjev  za oslobađanje od plaćanja članskog doprinosa do 30. aprila 2020. godine – navodi se u Odluci koju potpisuje predsjednik Skupštine Privredne komore Vojo Banović.

Zahtjev za oslobođenje od plaćanja članskog doprinosa popunite ovdje.

Zahtjev možete dostaviti i popunjavanjem obrasca u prilogu (na dnu strane) i slanjem na e-mail adresu: pkcg@pkcg.org ili poštom na adresu: Privredna komora Crne Gore, Novaka Miloševa 29/II, 81000 Podgorica.