Radnici Komore zasadili magnolije

13/06/2019

U okviru projekta „Moje drvo“ zaposleni Privredne komore su 13. juna 2019. godine u Ulici "Marka Miljanova" učestvovali u akciji ozeljenavanja gradskih površina. Zasađeno je 10 sadnica magnolije.

Projekat “Moje drvo” je zajednička aktivnost Glavnog grada, kompanije “Amplitudo” i gradskog preduzeća Zelenilo doo. Projekat nudi mogućnost svim zainteresovanim pojedincima, organizacijama i kompanijama da, na planski i održiv način daju doprinos ozelenjavanju Podgorice. Osnovni cilj projekta usmjeren je na očuvanje i unapređenje životne sredine u Glavnom gradu na pet lokacija koje su određene kao javne zelene površine u okviru kojih je moguće zasaditi drvo, putem donacije, a uz neophodna ekspertska znanja  kako bi projekat dao željeni rezultat.

Kupovinom i sadnjom nekoliko stabala na ponuđenim lokacijama, Privredna komora Crne Gore je i na ovaj način pokazala brigu prema životnoj sredini i potvrdila da je asocijacija koja posluje na društveno odgovoran način.

Izdvajamo