You are here

Novi saziv OU građevinarstva i IGM

18/09/2019

Na konstitutivnoj sjednici Odbora udruženja građevinarstva i industrije građevinskih materijala Privredne komore Crne Gore, održanoj 18. septembra 2019. godine, verifikovani su mandati članovima ovog organa, te usvojen Poslovnik o radu.

U radu Odbora su, pored članova, učestvovali Danilo Gvozdenović, potpredsjednik Komore, Pavle D. Radovanović, generalni sekretar Komore, Bojan Obrenović, direktor Sektora udruženja i Balša Rakčević, sekretar Odbora.

Za predsjednika Odbora izabran je Mile Gujić, Noramal Company, a zamjenik je Predrag Babić, Centar za arhitekturu i urbanizam.

Mile Gujić je zahvalio za ukazano povjerenje.

- Pozivam vas da budete što aktivniji u radu Odbora kako bismo doprinijeli unapređenju ambijenta za poslovanje u građevinarstvu i uticali na izradu propisa koji se tiču ove privredne grane – kazao je Gujić.

Novi članovi Skupštine Privredne komore Crne Gore iz ovog sektora su Dojčin Bojanić, Zetagradnja, Ilija Radulović, Ing-invest i Danko Jevrić, Art beton.

Sekretar Balša Rakčević je kazao da postoji interesovanje privrednika za formiranje grupacija u okviru ovog odbora koje bi se bavile specifičnim temama vezanim za njihovo poslovanje. O tome će biti raspravljano na sljedećim sjednicama.

Sport media | Air Jordan 1 High University Blue Hoodie to Match