You are here

Prezentacija grupe Pošta Slovenije PRIJAVA

28/04/2017
Prezentacija grupe Pošta Slovenije

Privredna komora Crne Gore i Ambasada Republike Slovenije 17. maja 2017. sa početkom u 11h, organizuju prezentaciju grupe Pošta Slovenije.

Na prezentaciji će biti predstavljena rješenja iz oblasti masovne digitalne štampe varijabilnih podataka i dostave, kao i moderne tehnologije i primjeri pozitivne prakse u oblasti transmisije raznih dokumenata. Biće predstavljeno i inovativno rješenje vanjskog obračuna usluge (Billing as a Service) i 3D štampa proizvoda.

Dio grupe Pošta Slovenije čiji će poslovne aktivnosti biti predstavljene na prezentaciji je kompanija Elektronsko pismo Pošte Slovenije (EPPS) koja predstavlja centar za masovnu digitalnu štampu, sa 8,5 miliona poslatih pošiljki mjesečno i 150 miliona obrađenih dokumenta godišnje. EPPS za partnere i klijente ima više od 1.400 kompanija u regiji. Njihove usluge koriste: banke, osiguravajuće kuće, telekomunikacione kompanije, elektro i ostale kompanije za snabdijevanje (komunalna preduzeća, vodovodi, javni parking servisi...), trgovačke kompanije, ministarstva, javna uprava, vrtići, škole, opštine, lokalne zajednice i sl.

Naime, EPPS (www.epps.si)  je najveći regionalni centar za pripremu, štampu računa, bankarskih izvoda, raznih vrsta komercijalnih obrazaca, kao i reklamnih materijala (direktni marketing). Dostava dokumentacije se prilagođava zahtijevima korisnika i moguće je realizovati u štampanoj i elektronskoj formi na teritoriji Austrije, Mađarske, Italije, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Kosova, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Češke, Slovačke i sl. u saradnji sa lokalnim partnerima.

Nakon prezentacije biće organizovani B2B razgovori.

Program:

  • 10:30h Registracija učesnika
  • 11:00h Uvodna obraćanja: Ivan Saveljić, potpredsjednik Privredne komore Crne Gore i Nj.E. Mitja Močnik, ambasador Republike Slovenije u Crnoj Gori
  • 11:20h Prezentacija: Pošta Slovenije, Elektronsko pismo Pošte Slovenije (EEPS) / Poslovodstvo Pošte Slovenije, Vili Hribernik, direktor EPPS
  • 12:00h Pitanja i odgovori
  • 12:15h B2B razgovori uz radni ručak

Molimo Vas da popunjavanjem prijave potvrdite svoje učešće na ovom skupu. Rok za prijavu je srijeda 10. maj 2017. godine.