You are here

Održani onlajn sastanci njemačkih kupaca i dobavljača sa Zapadnog Balkana iz metalske i automobilske industrije

01/03/2021

Privredna komora Crne Gore je, u okviru Evropske mreže preduzetništva, i u saradnji sa Komorskim investicionim forumom Zapadnog Balkana 6 (KIF ZB6) organizovala dvodnevni onlajn događaj „Umrežavanje za budućnost: Zapadni Balkan i Njemačka“ namijenjen povezivanju kompanija iz metalske, mašinske, elektro i automobilske industrije.

Za događaj se prijavilo više od 170 učesnika, koji su imali prilike da tokom 150 unaprijed zakazanih b2b sastanka prošire svoju mrežu kontakata i uspostave saradnju sa njemačkim kupcima i dobavljačima iz sektora metalske i automobilske industrije.

Za virtuelne sastanke je vladalo interesovanje i kod domaćih kompanija koje su iskoristile mogućnost da se na jednostavan, brz i bezbjedan način povežu sa potencijalnim partnerima. Većina učesnika je onlajn sastanke ocijenila kao dobre i korisne sa mogućnošću uspostavljanja dalje saradnje.

Učešće na ovom on-line događaju uzeli su predstavnici sljedećih crnogorskih preduzeća: Remid Vis, Ramel, Uniprom, WIR Metaoprerada, Toscelik, Ening, Electro team.