You are here

Održan Security Summit 2020

05/11/2020

Privredna komore Crne Gore, kao članica EEN mreže bila je koorganizator poslovnih online B2B susreta u okviru Security Summit 2020 – Virtual Event.

Virtuelno izdanje događaja Security Summit 2020, koji je održan od 3. do 5. novembra, još jednom je potvrdio kvalitet, zahvaljujući koje se Security Summit učvrstio na evropskoj i globalnoj karti sajamskih događaja. Security Summit je ispunio sva očekivanja učesnika i gostiju, okupio je najznačajnije aktere u oblasti bezbjednosti, IoT, te time u doba pandemije zapravo razvio temelje novog događaja.

Nakon Skoplja, u kojem je Adria Security Summit okupio oko 1400 posjetilaca iz 31 zemlje, ovogodišnje virtuelno izdanje sajma imalo je 2090 učesnika iz 69 zemalja, 76 sponzora, više od 50 govornika, te više od 800 održanih sastanaka. Sve ovo su razlozi zbog kojih se Security Summit našao visoko na listi sajmova bezbjednostii, kao i platforme za B2B i za B2C umrežavanje, promociju inovacija i obrazovanja u ovoj oblasti i IoT industriji.

Summit o sigurnosti 2020. održavao se tokom tri dana, s cjelodnevnim programom koji je sadržaao live sesije, uvodne govore, studije slučaja, priče o uspjehu, panel diskusije i propratne događaje koje su predstavili eminentni govornici iz privrede.

Učesnici su mogli prisustvovati virtuelnim sastancima jedan na jedan sa svojim poslovnim partnerima, kupcima, pružateljima usluga, ključnim tržišnim igračima i globalnim industrijskim udruženjima. To je omogućilo organizatorima da ponude isti nivo funkcionalnosti koju kompanije i partneri događaja očekuju od događaja uživo.

Učešće na Security Summit-u 2020. ponudilo je dugoročne pogodnosti za sve one koji su na njemu učestvovali. Razlog tome je činjenica da je jedan od ključnih vrijednosnih prijedloga Summita bio pružiti svojim partnerima djelotvoran uvid u profile njihovih poslovnih partnera, potražnju kupaca, podatke o segmentima njihove prezentacije koji su privukli najviše nivoe interakcije, itd.

S obzirom na sve to, organizator događaja je odlučio da proširi upotrebu platforme Summita za organizaciju video sastanaka i razmjene poruka sve do decembra 2020.

Privredna komora Crne Gore pozivajući svoje članove, kao koorganizator, dala je podršku organizaciji virtuelnih B2B sastanaka. Pored predstavnika Komore, učešće na ovim susretima uzeli su i predstavnici sljedećih crnogorskih kompanija: Alarm Automatika, Amplitudo, Anb CG, Čelebić, Inženjerska komora Cg, Chedi Luštica bay, Čikom, CSP, Fil electronics,Hepa Montenegro, Hotel group Montenegro Stars, Iberostar Montenegro, Ibt, Ing invest, Integration systems, Interactive doo, Ion solutions Podgorica, Isystems, Kabellux, Lustica development, Multicon, Plac C, Port of Adria, Portonovi, Ramel, Regius, Sat-trakt, Senzor, Sienersys, Simes inženjering, Telemont, Timb solutions, Top force systems, Trinaest doo, Vatrooprema, Zetatrans.

Sports Shoes | Nike Shoes