You are here

Sajam turizma Place2Go u Zagrebu

18/03/2013

Drugi međunarodni sajam turizma Place2Go, održan je u periodu 15 – 17. marta 2013. godine u Zagrebu.

Sajam je okupio više od 168 izlagača iz 17 zemalja, a predstavljeni su novi trendovi u turizmu, raznovrsnost ponude, cijene aranžmana, aviokarata i smještaja.

Privredna komora Crne Gore je učestvovala na sajmu, odnosno imala svoj prostor za izlaganje, na zajedničkom institucionalnom štandu sa predstavnicima PROMEC-a (Agencija za međunarodnu poslovnu promociju Privredne komore Modene), Foruma privrednih komora jadransko-jonske oblasti i privrednih komora iz Drača, Zagreba i Rijeke. Učešće na sajmu je realizovano kao završna faza projekta „Turistički lanac: saradnja između regija Emilije-Romanje i Marke sa Hrvatskom, Albanijom i Crnom Gorom“. Na štandu su bili prisutni turoperateri i hotelijeri iz zemalja obuhvaćenih projektom, a budžetom projekta je omogućeno da crnogorsku turističku ponudu predstave kompanije Montenegro Adventures i hoteli City i Podgorica.

Tokom održavanja sajma organizovana je konferencija za štampu na kojoj je predstavljen projekat, kao i gastronomska prezentacija tipičnih regionalnih proizvoda, za koju su bili zaduženi predstavnici škole hotelijerstva iz Seramaconija.

Kako je cilj projekta unapređenje kvalitete ponude i povezivanje turističkih preduzeća iz Albanije, Crne Gore, Hrvatske i Italije, organizovani su bilateralni susreti za predstavnike preduzeća, tokom kojih su razmjenjena profesionalna iskustva i ostvarena mogućnost uspostavljanja novih poslovnih aktivnosti.

jordan release date | New Balance 991 Footwear