You are here

11 Kongres ženskog preduzetništva jadransko-jonske regije „Doprinos ženskog preduzetnišva razvoju alternativnog turizma“

09/10/2019

Forum privrednih komora Jadransko Jonske regije u saradnji sa Privrednom komorom regije Arta, Grčka organizuje 11. Kongres ženskog preduzetništva, koji  će se se održati od 16. do 18. oktobra.

Tokom prvog dana održavanja Kongresa, učesnici iz svih privrednih komora  imaće prilku da na okruglom stolu predstave stanje poslovanja ženskog preduzetništva u njihovim zemljama, dok će drugog dana biti organizovan okrugli sto posvećen najboljim praksama iz oblasti alternativnog turizma. To je prilika da učesnici Konferencije predstave svoje ideje i povežu se sa poslovnim partnerima.

Link za registraciju za Kongres ženskog preduzetništva: https://www.forumaic.org/events/11th-congres. Poslednji dan za registraciju je 11.10.2019.

Prevod je obezbijeđen za sve učesnike. 

Za sve zainteresovane preduzetnice za učešće na navedenom Kongresu, Privredna komora Crne Gore bi obezbijedila prevoz.

Molimo Vas, ukoliko ste zainteresovani za učešće na navedenom Kongresu, da svoju prijavu na navedeni sajt popunite do 11.10.2019. godine i obavijestite nas na e-mail afilipovic@pkcg.org  ili 068 82 00 22, kako bi organizovali prevoz i ostalu logistiku.