You are here

Crnogorski investicioni forum - Milano

15/09/2015

Privredna komora Crne Gore, Vlada Crne Gore i crnogorski paviljon EXPO Milano 2015, u saradnji sa Privrednom komorom Milana i italijanskim paviljonom EXPO Milano 2015, organizuju Crnogorski investicioni forum u Milanu - 19. oktobra 2015. godine, u okviru Univerzalne svjetske izložbe EXPO Milano 2015.

Investicije kao jedan od ključnih pokretača razvoja Crne Gore nalaze se  u fokusu foruma sa ciljem  da se italijanskim i ostalim investitorima predstave razvojni investicioni projekti u Crnoj Gori iz oblasti turizma, poljoprivrede, energetike, transporta i industrije čiji su nosioci država,opštine i kompanije - privatni sektor. Forum će okupiti predstavnike kompanija-članova Privredne komore Italije, Privredne komore Milana i kompanija  koje su tokom prethodnih četiri mjeseca trajanja EXPO-a  izrazili konkretno interesovanje za ulaganja u Crnu Goru. Forumu ce prisustvovati i visoki predstavnici paviljona zemalja učesnica EXPO-a. 

Ovo je istovremeno prilika za unapređenje i razvoj privredne saradnje Crne Gore i Republike Italije, uspostavljanje velikog broja poslovnih kontakata i  intenziviranje međudržavne i kompanijske saradnje.

Crnogorski  investicioni  forum će se održati u Milanu, 19.10.2015. godine, sa početkom u  10:00 h u Sali  EXPO 2015.

Nike air jordan Sneakers | Air Jordan 1 University Blue 555088-134 2021 Release Date Info , Gov

Fajlovi: