You are here

DigithON- Inovacije i digitalizacija u turističkoj industriji - online B2B

11/02/2021

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom za Podravje - Maribor, u okviru Evropske mreže preduzetništva organizuje  on-line poslovne sastanke (B2B) koji će se održati 24. februara pod nazivom DigithON- Inovacije i digitalizacija u turističkoj industriji.

Ovaj događaj će se fokusirati na digitalnu transformaciju industrije putovanja, posebno na tehnologije kao što su IoT, analiza podataka, AI itd.

Ovo je jedinstvena prilika da upoznate potencijalne partnere povezane sa tehnologijama digitalne transformacije koje osavremenjuju poslovanje.

Učestvujući u 25-minutnim unaprijed zakazanim sastancima, imaćete priliku da pronađete adekvatne partnere za uspostavljanje nove regionalne, nacionalne i međunarodne poslovne saradnje.

Teme događaja su istraživanje i razvoj turističkih proizvoda, personalizacija, mobilna tehnologija, tehnologija prepoznavanja, proširena stvarnost, virtuelni asistenti, big data management, block chain, digitalizacija kulturnog nasljeđa

Ciljne grupe su kompanije zainteresovane za teme nove specifične digitalizacije, kompanije koje traže partnere i novu saradnju, digitalizacija timova i start-upova koji traže nove klijente i partnere, eksperti putničke industrije, kreatori projekata koji se odnose na razvoj i inovacije relevantnih oblasti.

Kako je sve planirano?

1.     Pozivamo Vas da se registrujte  već danas, kako bi imali vremena da na platformi istražite sve mogućnosti za pronalaženje odgovorajućeg poslovnog partnera. Učešće je besplatno.

Registracija za događaj je otvorena do 23. februara. Termini sastanaka biraju se u skladu sa agendom koja je prikazana na platformi.

Link za prijavljivanje: https://be-readi-digithon.risingsud.b2match.io/signup

2.    Predlažemo da prilikom registracije kreirate profil sa što više konciznih informacija, kako bi pomogli drugim učesnicima skupa da prednosti vase kompanije prepoznaju i zainteresuju se za susret i potencijalnu saradnju sa vama. Vaš profil bi trebalo da opiše ko ste, šta možete da ponudite potencijalnim partnerima i koga želite da upoznate. Iskustvo rada u EEN-u nam je pokazalo da sadržajan i jasan profil generiše značajno više sastanaka. Takođe, profil ostaje vidljiv i poslije događaja.

3.     Interesovanje za ovaj događaj iskazalo je do sada više od 100 kompanija iz 20 zemalja (Slovenija, Austrija, Italija, Španija i dr.), zbog čega je preporučljivo pregledati sve već postavljene profile i do održavanja susreta pratiti postavljanje novih, te pravovremeno uputiti pozive za sastanak. Prilikom upućivanja zahtjeva za sastanak uputno je istaći i za koji vid saradnje bi bili zainteresovani, jer se time povećava mogućnost da sastanak bude prihvaćen. Prihvaćeni pozivi za sastanak biće automatski zakazani i o tome ćete dobiti informaciju.

Više detalja, kao i uputstvo za prijavljivanje za sastanke, možete naći na sljedećem linku:

https://be-readi-digithon.risingsud.b2match.io/

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Privrednoj komori je Jelena Adžić (e-mail: jadzic@pkcg.org)