You are here

Konferencija - Trendovi u razvoju sistema javnih nabavki

27/05/2014
Trendovi u razvoju sistema javnih nabavki

Pozivamo Vas da uzmete učešća na konfereciji koju organizuje Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Svjetskom bankom. Tema konferencije je: Trendovi u razvoju sistema javnih nabavki

Konferencija će se održati u četvrtak 29.05.2014. godine u prostorijama Privredne komore Crne Gore, sa početkom u 10:00 časova.  

Cilj konferencije je da odgovori na pitanje kako pojednostavljenjem i unapređenjem regulative doći do efiksanijeg i ekonomičnijeg sprovođenja konkretnih postupaka javnih nabavki. Namijenjena je ponuđačima, naručiocima i institucijama iz oblasti javnih nabavki i koncesija.

Zamišljeno je da konferencija bude interaktivna, odnosno da učesnici, posebno na kraju pojedinih panela, mogu da postavljaju pitanja i diskutuju o izloženoj materiji, specifičnim situacijama i/ili problemima koje prepoznaju iz prakse.

Molimo Vas da u cilju uspješne realizacije seminara odredite predstavnike koji će doprinijeti radu konferencije i direktno iznijeti vaše stavove.

Imena prijavljenih možete dostaviti faksom: 020/230-493, telefonom: 020/ 230-546 ili na e-mail adresu: mvukcevic@pkcg.org

Ovdje možete preuzeti Nacrt Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o javnim nabavkama i Program Konferencije.

Asics shoes | 2021年 冬発売予定!UNDERCOVER × Sacai × NIKE LDwaffle 3カラー (アンダーカバー サカイ ナイキ LDワッフル) [DJ4877-001,300,600] , Fullress , スニーカー発売日 抽選情報 ニュースを掲載!ナイキ ジョーダン ダンク シュプリーム SUPREME 等のファッション情報を配信!