You are here

Okrugli sto „Izazovi u realizaciji programa Evropa sad“

20/01/2022

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Koordinacionim tijelom za realizaciju programa Evropa sad organizuje okrugli sto na temu „Izazovi u realizaciji programa Evropa sad“, koji će se održati u Privrednoj komori, u ponedjeljak 31. januara 2022. godine, sa početkom u 11 časova.

Vlada Crne Gore je kreirala program „Evropa sad“ sa ciljem povećanja životnog standarda građana, rasta zaposlenosti, smanjenja „sive ekonomije“ na tržištu rada, kao i unapređenja poslovnog i investicionog ambijenta. U cilju realizacije ovog Programa, Skupština Crne Gore usvojila je set zakona čija će se primjena značajno odraziti na poslovanje crnogorske privrede.

Donošenje navedenog seta zakona izazvalo je kod privrednih subjekata određene nedoumice, te je s tim u vezi prepoznata potreba za organizovanjem okruglog stola na kojem će predstavnici nadležnih institucija (Ministarstva finansija i socijalnog staranja, Ministarstva ekonomskog razvoja i Uprave prihoda i carina) odgovoriti privrednicima na pitanja i izazove s kojima se susrijeću.

U cilju što kvalitetnije pripreme ovog događaja, molimo Vas da pitanja, komentare i sugestije dostavite do utorka 25. janura 2022. godine na e-mail adresu: evropasad@pkcg.org kako bismo ih objedinili i ostavili dovoljno prostora donosiocima odluka da pripreme odgovore. Takođe, pitanja ćete moći direktno postaviti i tokom sastanka.

Cijeneći značaj ove teme, kao i velikog interesovanja poslovne zajednice, molimo Vas da odredite predstavnike iz Vaše kompanije i njihovo učešće na Okruglom stolu prijavite najkasnije do 26. januara 2022. godine na istu e-mail adresu.

Usled aktuelne epidemiološke situacije i ograničenog broja učesnika, praćenje će biti omogućeno i putem ZOOM platforme preko sledećeg linka:

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/84294079457?pwd=NWVIWjBwR3NkNURoS3g5NkhiTTRvZz09

Meeting ID: 842 9407 9457

Passcode: 587606

Takođe, praćenje ovog događaja biće moguće i preko Youtube kanala Privredne komore Crne Gore. 

Fajlovi: