You are here

Okrugli sto: Strategija cjeloživotnog preduzetničkog učenja 2020-2024 PRIJAVA

03/02/2020

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom ekonomije Crne Gore, organizuje okrugli sto u srijedu, 12.2.2020. godine, sa početkom u 12 časova, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), na temu: Strategija cjeloživotnog preduzetničkog učenja 2020-2024.

U toku su pripreme za raspisivanje Javnog poziva za sprovođenje javne rasprave za izradu nacrta Strategije za cjeloživotno preduzetničko učenje 2020-2024. godina. Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom i elektronskom obliku, kao i organizovanjem okruglog stola. Shodno samoj proceduri Javni poziv je objavljen 27.1.2020. godine, na web stranici Ministarstva ekonomije (www.mek.gov.me), kao resornog ministarstva nadležnog za kreiranje samog strateškog dokumenta i portalu e-uprave, a u vrijeme njegovog trajanja biće organizovan i okrugli sto, kako bi se ispoštovala zakonska procedura od minimum 20 dana za dostavljanje eventualnih komentara i sugestija.

 Pozivamo Vas da date svoj doprinos u izradi strateškog dokumenta prisustvom okruglom stolu i učešćemu interaktivnoj diskusiji, a sve sa ciljem finalizacije samog dokumenta i njegovog slanja prema Vladi Crne Gore na konačno razmatranje i usvajanje.

 U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, molimo da blagovremeno odredite predstavnike iz vašeg preduzeća, pri čemu će pravo prvenstva učešća biti prema redosljedu prijavljanja.

 Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave, najkasnije do ponedeljka 10.2.2020. godine.

Telefon za informacije je: 020 230 605. 

Fajlovi: