You are here

Poslovni forum Francuska – Balkan

18/05/2018

Privredna komora Crne Gore i Udruženje francusko – crnogorskih preduzeća u saradnji sa Business France, nacionalnom agencijom Francuske za unaprjeđenje međunarodnog poslovanja, poziva vas da učestvujete na multilateralnom Poslovnom forumu Francuska – Balkan koji će se održati od 30. maja do 1. juna 2018. u hotelu Metropol u Beogradu.

Učesnici skupa biće predstavnici vlada i preduzeća iz 12 zemalja i to Francuske, šest  zemalja Zapadnog Balkana, kao i Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Grčke i Kipra. Poseban akcenat na ovom skupu biće stavljen na pet sektora i to: infrastrukturu, energetiku, IT, poljoprivredu i turizam. Na forumu je učešće do sada prijavilo oko 200 učesnika od čega je 150 predstavnika preduzeća iz navedenih zemalja. Spisak prijavljenih preduzeća iz Francuske u prilogu.

Više informacija o skupu možete pronaći na http://francebalkansforum18.talkb2b.net/ . Zainteresovana crnogorska preduzeća mogu se direktno prijaviti na platformi i odabrati kojim okruglim stolovima i konferencija žele da prisustvuju. Takođe, otvorena je registracija B2B susreta, tako da crnogorske kompanije mogu zakazati sastanke direktno na platformi.

Napominjemo da je učešće na skupu besplatno za članice Privredne komore Crne Gore. Radni jezik skupa je engleski.

Kontakt: Tamara Milunović Ivanović, samostalni savjetnik, tel: 020 230 544; e-mail: tmilunovic@pkcg.org