You are here

Poziv za učešće na online promociji aktivnosti projekta INTERVET WB

02/04/2021

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa organizacijom Uniser iz Italije implementira projekat “Internacionalizacija sistema za stručno osposobljavanje u zemljama zapadnog Balkana”  INTERVET WB. Pored Crne Gore, Projekat se implementira u zemljama regiona: Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Srbija, kao i u osam zemalja Evropske Unije.

Cilj Projekta je unapređenje stručnog obrazovanja sa posebnim osvrtom na znanja i vještine stečene kroz praksu, kao i rada organizacija iz ove oblasti. Kroz Projekat su predviđene obuke i mobilnost nastavnika i instruktora u okviru regiona i zemalja EU.

Cijeneći aktivnosti ovog Projekta veoma važnim i korisnim za unapređivanje stručnog obrazovanja u Crnoj Gori, pozivamo vas na promociju aktivnosti projekta INTERVET WB koja će se održati online u utorak 06. aprila 2021.godine sa početkom u 12 časova. Tom prilikom biće najavljeni pozivi za obuku nastavnika/ osoblja srednjih sručnih škola, ljetnju školu i obuku učenika, čiji pozivi će biti otvoreni tokom aprila i maja 2021.godine.

Uvjerni da ćete prepoznati značaj učešća na ovaj skup, uz molbu da potvrdite prisustvo najkasnije do ponedeljka, 05. aprila 2021. godine, popunjavanjem on-line PRIJAVE.