You are here

Preduzetništvo mladih - predavanje

11/09/2019

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Unijom mladih preduzetnika Crne Gore, u četvrtak 12.9.2019. godine sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), organizuje predavanje prof. Simona Stockleya sa Univerziteta Cambridge, na temu: Preduzetništvo mladih.

Simon Stockley, predaje i bavi se preduzetništvom više od dvadeset godina, prije čega je radio kao korporativni bankar. Pridružio se fakultetu Cambridge Judge Business School 2012. godine, kao suosnivač Accelerate Cambridge i direktor je programa „Management of Technology and Innovation“. Prije Cambridgea bio je direktor redovnog MBA programa na Imperial College London i glavni nastavni saradnik (vanredni profesor) za preduzetništvo. Takođe, bio je gostujući saradnik za strategiju i inovacije na Univerzitetu Notre Dame (Indiana) i ISM u Parizu.

Profesor Stockley bio je konsultant na preko 150 tehnoloških poduhvata, koji su postigli komercijalni uspjeh. Njegova specifična područja stručnosti uključuju dinamiku preduzetničkih timova i finansiranje poduhvata u ranoj fazi. U Cambridgu predaje preduzetništvo na Full-time i Executive MBA programima, MSt in Entrepreneurship i MSt in Social Innovation.

Predavanje će biti na engleskom jeziku, stoga u cilju uspješne realizacije, molimo da odredite predstavnike vašeg preduzeća, sa znanjem engleskog jezika, kao i da zbog ograničenog broja mjesta što prije prijavite učešće, pri čemu će pravo prvenstva biti prema redosljedu prijavljanja.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave, najkasnije do srijede 11.9.2019. godine. Telefon za informacije je: 020 230 605.

Sports brands | Air Jordan 1 Retro High OG University Blue - Gov

Fajlovi: