You are here

Prezentacija - Dobro iz Crne Gore

22/06/2021

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje i Zavodom za školstvo, u četvrtak 24. juna 2021. godine, sa početkom u 10  časova, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), organizuje prezentaciju na temu: „Dobro iz Crne Gore“

Privredna komora Crne Gore od 2008. godine kontinuirano radi na brendiranju domaćih proizvoda natprosječnog kvaliteta zaštićenih kolektivnim žigom „Dobro iz Crne Gore. Cilj projekta „Dobro iz Crne Gore“ je da stimuliše domaće kompanije da unapređujući kvalitet proizvoda i usluga, postignu konkurentnost koja će im omogućiti veći plasman proizvoda na domaćem i inostranim tržištima. Prezentacija se organizuje u cilju upoznavanja šire javnosti, posebno mladih, sa navedenim projektom i benefitima koje on donosi. 

Dosadašnji rezultati su potvrdili da proizvodi označeni ovim znakom predstavljaju garanciju kvaliteta proizvoda za potrošače, čime se doprinosi adekvatnijoj tržišnoj valorizaciji postojećeg vrhunskog kvaliteta crnogorskih proizvoda na domaćem i inostranom tržištu.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave preko LINK-anajkasnije do 23.06.2021. godine.

S obzirom da je broj mjesta u prostorijama Privredne komore Crne Gore ograničen, molimo vas da tokom procesa prijavljivanja odaberete opciju prisustva događaju (u prostorijama PKCG ili online-preko ZOOM platforme). U slučaju da birate opciju prisustva u sali Privredne komore, a kapaciteti budu već popunjeni, prijava za tu opciju će biti automatski zatvorena i imaćete samo opciju online praćenja događaja, koju ćete moći da iskoristite. Prilikom realizacije događaja primjenjivaće se mjere epidemiološke zaštite, shodno instrukcijama zdravstvenih tijela.

Telefon za dodatne informacije je 020 230 446.

Agenda

9:45 – 10:00    Registracija

10:00-10:10     Pozdravna riječ: Nina Drakić, potpredsjednica Privredne komore Crne Gore

10:05-10:20     Predstavnik Centra za stručno obrazovanje

10:20-10:30     Predstavnik Zavoda za školstvo

10:30-11:00     Prezentacija „Dobro iz Crne Gore” - Marga Koković, samostalna savjetnica u Sektoru za obrazovanje i kvalitet Privredne komore Crne Gore

11:00-12:00     Pitanja i odgovori