You are here

Prezentacija - Fiabci „Montenegro“

18/07/2014

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa medjunarodnom organizacijom Fiabci – Fiabci „Montenegro“, organizuje skup  sa crnogorskim privrednicima i pojedincima koji se bave poslovanjem u oblasti nekretnina.

Fiabci je najstarija i najveća medjunarodna organizacija koja se bavi poslovima vezanim za nekretnine, i za razliku od naše strukovne odijeljenosti, Fiabci obuhvata kako investitore, tako i gradjevinske firme, brokere, pravne stručnjake, revizore, arhitekte, urbaniste i sve druge profile čijom sinergijom se unapredjuje poslovanje u oblasti nekretnina.

Više podataka o Fiabci, koja je osnivač čuvenog Mipim-a u Kanu, na kome redovno učestvuje i Crna Gora, možete naći na www.fiabci.org

Takodje, Fiabci i njene regionalne podružnice organizuju više puta u toku godine tematske kongrese i seminare, dodjeljuju zvanično priznate diplome iz ove oblasti. A najvažnije od svega je da se investitori i konsultanti zemalja članica Fiabci prvo obraćaju nacionalnom udruženju zemlje u koju žele da ulažu.

Fiabci Montenegro  želi da predstavi crnogorskim privrednicima svoj rad i ujedno izabere rukovodstvo i donese važne odluke oko unapredjenja rada i organizacije u oblasti nekretnina, kako bi zajedno nastupali i učestvovali na kongresima širom svijeta i privlačili kvalitetne strane partnere radi investiranja u poslove sa nekretninama na teritoriji Crne Gore.

Pozivamo Vas da uzmete učešće na skupu koji će se održati u srijedu 23. jula 2014. godine sa početkom u  10 h u  Privrednoj komori Crne Gore.

Molimo Vas da ukoliko ste zainteresovani, Vaše prisustvo potvrdite najkasnije do ponedeljka 21.07.2014. godine, na mail: fvusurovic@pkcg.org ili na tel: 020 210 130, 020 230 545

 

 

 

Asics footwear | NIKE Chaussures, Sacs, Vetements, Montres, Accessoires, Accessoires-textile, Beaute, Sous-vetements - Livraison Gratuite