You are here

Prezentacija potencijala multilateralnog poravnanja dugovanja

24/02/2020

Udruženje banaka Crne Gore u saradnji sa firmom Rollsoft iz Izraela, organizuje prezentaciju potencijala multilateralnog poravnanja dugovanja.  Softwersko rješenje koje su razvili MCS – multilateral cashless settlement system, koristi računovodstvene informacije o dospjelim potraživanjima i dugovanjima kako bi poravnanjima poboljšao likvidnost privrede određene države, kroz likvidniju poziciju privrednih subjekata. 

Prezentacija, sa konkretnim uvidom u praktičnom korišćenju i domenu uvećanja likvidnosti kroz dostupniju naplatu, biće održana 4. marta 2020. god. (srijeda) u 11 sati u Velikoj Sali koju koristi Udruženje banaka Crne Gore, na adresi Novaka Miloševa bb. Podgorica.

Skup je namijenjen članovima uprave za risk manadžment u bankama, kao i privrednicima, posebno šefovima finansija i šefovima službi za likvidnost ukoliko kompanije imaju takve posebne sektore.

Rollsoft doo je izraelska inovativna kompanija iz oblasti finansijske tehnologije, high tech firma za upravljanje likvidnošću. Sjedište ove kompanije je u Izraelu, ali posluje i na teritoriji Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije, sa planom da prošire poslovanje i u Crnoj Gori i Srbiji.

Prezentaciji će prisustvovati, pored organizatora iz Udruženja banaka Crne Gore, predstavnici Privredne komore Crne Gore, predsjednik kompanije Lev Zaidenberg i Mr.sc. Ivana Ostoić, MBA, stručnjak za EU/ESI fondove, koja radi na razvoju, pripremi i implementaciji projekata u region.

latest Nike Sneakers | 【発売情報】 近日発売予定のナイキストア オンライン リストックまとめ - スニーカーウォーズ