You are here

Sajam prozora i vrata - Istanbul PRIJAVA

24/01/2020

Koristimo priliku da Vas pozovemo na 10. Internacionalni Sajam za staklo-EURASIA GLASS,21. Internacionalni  Sajam za prozore - EURASIA WINDOW i 12. Internacionalni  Sajam za vrata-EURASIA DOOR, koji se održavaju od 04.03-07.03.2020. u Istanbulu, Turska. Ovo su jedni od najvećih sajmova ovog tipa na svijetu i svakako zaslužuju pažnju.

Privredna komora Crne Gore nastavlja saradnju sa organizatorima sajamskih aktivnosti iz Turske. Kompanija Adonis group iz Skoplja je partner/ organizator svih sajamskih događaja u proteklom periodu. Oni će biti zaduženi za  povezivanje i uspostavljanje saradnje Vaše kompanije  sa renomiranim turskim kompanijama u Istanbulu.

U proteklom periodu već je na sličan način  organizovano nekoliko zajedničkih odlazaka kompanija iz Crne Gore, koje su posjetile nekoliko jako kvalitetnih sajmova u Istanbulu i Bursi. 

Organizator pokriva troškove  smještaja  sa doručkom za dvije noći, ulazak na sajam, transfer  od hotela do sajma. Iz jedne kompanije troškovi su pokriveni za najviše dvije osobe. Vi ćete biti  smješteni u  renomiranom hotelu  sa 4 ili 5 zvjezdica. Posjetitelj ima obavezu da plati samo svoje putne troškove.

Po potrebi kompanija Adonis pravi rezervacije avio karata.

Za više informacija posjetite web strane:

-EURASIA GLASS  http://eurasiaglassfair.com/

-EURASIA WINDOW http://eurasiawindowfair.com/

-EURASIA DOOR   http://www.eurasiadoorfair.com

Sve zainteresovane kompanije treba da se prijave najkasnije do 19.02.2020.

Kontakt osoba: Vladmir Blečić vblecic@pkcg.org

Takođe, Adonis Group upućuje poziv za sljedeće sajmove koji će biti u prvoj polovini 2020. godine:

  • 17. Internacionalni  Sajam  prediva- ISTANBUL YARN FAIR, 27.-29. Februar, Istanbul
  • 27. Internacionalni  Sajam  za medicinu,dijagnostiku,rehabilitaciju,laboratorije- EXPOMED EURASIA – 19.-21. mart, Istanbuk
  • 3. Internacionalni  Sajam  za igracaka- ISTANBUL TOY FAIR. – 19.- 22. mart, Istanbul
  • Internacionalni  Sajam  za poljoprivredu i mehanizaciju- KONYA AGRICULTURE 2020 – 17.-20. mart, Konja

Fajlovi: