You are here

Security Summit 2020 – Virtual Event B2B

19/10/2020

Privredna komore Crne Gore, kao dio EEN mreže, u saradnji sa partnerima iz Evropske mreže preduzetništva Bosne i Hercegovine i Sarajevske regionalne razvojne agencije organizuje poslovne online B2B susrete u okviru Security Summit 2020 – Virtual Event.

Poslovni B2B susreti firmi imaju za cilj da podrže kompanije u pronalasku internacionalnih partnera i širenju poslovne mreže. Susreti se održavaju online od 3. do 5. novembra 2020.god. u periodu od 9 do 18 sati, paralelno sa virtuelnom konferencijom i sajmom, tematskim prezentacijama i radionicama.

Za učešće na B2B susretima je potrebno da se registrujte putem linka: https://securitysummit2020.asadria.b2match.io/ .Nakon registrovanja bićete u mogućnosti da odaberete jedan, dva ili tri dana za održavanje svojih sastanaka i ugovorite pojedinačne sastanke sa potencijalnim partnerima u skladu s vlastitim potrebama i interesima. Online sastanci će se održavati preko ove iste platforme. Za korištenje platforme dovoljno je da imate računar ili mobilni telefon (sa kamerom i mikrofonom).

U prilogu više informacija, kao i program događaja.

Registracija na događaj je besplatna.

Službeni jezik: engleski

Rok za prijavu: 2. novembar 2020.

short url link | Air Jordan XXX1 31 Colors, Release Dates, Photos , Gov

Fajlovi: