You are here

Seminar - Fondovi i programi EU za privredna društva u Crnoj Gori

09/05/2013
Fondovi i programi EU za privredna društva u Crnoj Gori

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa konsultantskom firmom ProLex iz Podgorice, organizuje jednodnevni seminar na temu "Fondovi i programi EU za privredna društva u Crnoj Gori". Seminar će se održati u prostorijama Privredne komore u četvrtak, 16. maja, sa početkom u 10 sati.

ProLex Consulting čine nacionalni eksperti s dugogodišnjim iskustvom, znanjima i vještinama na poslovima izrade propisa, strateških dokumenata i donatorskih projekata koji su svoje iskustvo sticali u državnim i međunarodnim institucijama.

Kroz ovaj seminar privredna društva će se kratko upoznati sa politikama i fondovima EU koje se odnose na privredne subjekte, u namjeri da se kroz pripremu i prijavljivanje projekata osnaži njihovo učešće u budućem periodu, kroz novi finansijski instrument IPA 2014-2020.

Zainteresovani svoje učešće na seminaru mogu prijaviti putem prijavnog formulara na e-mail zdjurovic@pkcg.org, mperazic@pkcg.org, ili na fax: 020 230 493, najkasnije do 14. maja. Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem telefona 020 230 544.

bridge media | Upcoming 2021 Nike Dunk Release Dates - Iebem-morelos