You are here

Seminar: Liderstvo novog doba – liderska komunikacija PRIJAVA

23/10/2020

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Sekretarijatom za preduzetništvo Glavnog grada Podgorice, organizuje seminar u srijedu, 28.10.2020. godine, sa početkom u 10 časova, u prostorijama Privredne komore Crne Gore, na temu: Liderstvo novog doba – liderska komunikacija.

„Ako tvoje akcije inspirišu druge da više rade i postanu nešto više, ti si lider“. Tokom seminara učesnici će biti u prilici da sagledaju upravo razvoj i proces lidera u različitim okolnostima. Imaće priliku da shvate kakva je ličnost lider novog doba, koje su to liderske navike. Važno je osvijestiti kakva je liderska komunikacija i koje vještine je poželjno da razvija lider kako bi unaprijedio sebe. Pored kratkog teorijskog dijela, predviđeni su i praktični primjeri i alati, kao i niz jednostavnih interaktivnih vježbi, kako bi učesnici nakon programa razumjeli koliko je moguće naučiti da se prilagođavamo okolnostima i da je moguće procesno razvijati i stvarati lidera u nama samima.

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, u skladu sa mjerama NKT-a, molimo da blagovremeno odredite predstavnike iz vašeg preduzeća, pri čemu će pravo prvenstva učešća biti prema redosljedu prijavljanja. Troškovi seminara su pokriveni projektom.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave preko LINK-a, najkasnije do utorka 27.oktobra 2020. godine. Telefon za informacije je: 020 230 446.

Agenda seminara:

9:45 – 10:00    Registracija

10:00 – 10:10  Pozdravna riječ: Predstavnik Privredne komore Crne Gore, Predstavnik Sekretarijata za preduzetništvo Glavnog grada Podgorica

10:10 – 10:15  Upoznavanje i predstavljanje agende

10:15 – 11:40  Liderstvo – Koji tipovi ličnosti su lideri novog doba

11:40 – 12:00  Pauza za kafu

12:00 – 13:25  Liderski pristup, stav i liderska komunikacija

13:25 – 13:35  Pauza

13:35 – 14:00  Primjena u praksi - vježba

Predavač: Ivana Malović

Ivana Malović je magistrica međunarodne ekonomije, biznis trenerica i savjetnica iz oblasti biznisa sa već 17 godina iskustva. Svoje znanje i iskustvo sticala je u poznatim multinacionalnim kompanijama, kao što su „Pivara Trebjesa AD i „Crnogorski Telekom”. Nakon 11 godina rada u dinamičnom okruženju, 2015. godine odlučuje se na osnivanje kompanije IDFaktor. Firmu „IDFaktor”, krunu njenog razvojnog puta, osnovala je sa željom da motiviše, pokrene i podrži zaposlene, timove i kompanije, koji gledaju naprijed, teže da prošire profesionalne vidike, kao i da ostvare uspjeh kom teže. Takođe, kao sertifikovana konsultantkinja, profesionalni trener i NLP trenerica po metodologiji European Coaching Association (ECA), vrlo intenzivno radi kako induvidualne, tako i grupne razvojne programe namijenjene i liderima.

Nike Sneakers | Mens Flynit Trainers