You are here

Seminar - Registracija i promjene u Centralnom registru privrednih subjekata (CRPS)

24/06/2020

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Poreskom upravom Crne Gore u srijedu 24.6.2020. godine, sa početkom u 10 časova, organizuje seminar na temu: Registracija i promjene u Centralnom registru privrednih subjekata (CRPS).

Prezentacija i predavanje o toku postupka registracije i žalbenog postupka, nakon što je registracija odbijena je namijenjeno privrednicima koji obavljaju privredne djelatnosti na nivou Crne Gore, a naročito imajući u vidu činjenicu da taj proces obavljanja privredne djelatnosti započinje postupkom registracije i izdavanjem rješenja od strane nadležnog Centralnog registra privrednih subjekata.

Cilj predavanja je da se približi i pojednostavi postupak registracije (uključujući osnivanje i sve promjene podataka u privrednim subjektima) i da se daju odgovori na pitanja koja nijesu u dovoljnoj mjeri regulisana Zakonom o privrednim društvima.

U cilju uspješne realizacije događaja, kao i zbog ograničenog broja učesnika (30 učesnika), molimo da blagovremeno odredite predstavnike iz vašeg preduzeća, pri čemu će pravo prvenstva učešća biti prema redosljedu prijavljanja. Troškovi seminara su pokriveni projektom. Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave na LINK-u najkasnije do srijede 24.6.2020. godine do 9 h.

Telefon za informacije je: 020 230 605.

AGENDA

Seminar: Registracija i promjene u Centralnom registru privrednih subjekata (CRPS)

Predavač: Dijana Filipović, Sanja Bojanić

   9:50 - 10:00

Registracija

10:00 – 10:10

Pozdravna riječ: Mladen Perazić, Privredna komora Crne Gore

10:15 – 11:15

Prezentacija:Registracija i promjene u Centralnom registru privrednih subjekata (CRPS)

11:15 – 12:00

Diskusija

Mysneakers | FASHION NEWS