You are here

Seminar - Zaštita na radu PRIJAVA

28/01/2013
Zaštita na radu – regulativa EU koja se odnosi na buku, vibracije i rad sa ekranima

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Upravom za inspekcijske poslove i Ministarstvom rada i socijalnog staranja organizuje seminar na temu: Zaštita na radu – regulativa EU koja se odnosi na buku, vibracije i rad sa ekranima.

Seminar će se održati u četvrtak 31. januara 2013. godine u prostorijama Privredne komore Crne Gore u ul. Novaka Miloševa 29/II u Podgorici, s početkom u 9 sati.

Predmet seminara je upoznavanje učesnika sa regulativom EU u oblasti zaštite na radu, koja se odnosi na buku, vibracije i rad sa ekranima, primjerima dobre prakse, načinu sprečavanja zdrastvenih problema zaposlenih, iskustvom i uputstvima Inspektorata Republike Slovenije i aktivnostima na podizanju svijesti na polju zaštite i zdravlja na radu u EU, Sloveniji i Crnoj Gori. Predavači su stručnjaci zaštite na radu Zavoda za zaštitu na radu Republike Slovenije i predstavnici Inspekcije zaštite na radu Republike Slovenije i resornog Ministarstva.

Seminar se organizuje kroz projekat koji je podržan od strane EU.

Molimo Vas da u cilju uspješne realizacije ovog seminara i usavršavanja ljudskih resursa Crne Gore odredite polaznike seminara iz Vašeg preduzeća odnosno institucije. Broj učesnika na seminaru je ograničen na 25. Troškovi seminara su pokriveni projektom.

U prilogu su prijava i program seminara.

Molimo Vas da PKCG dostavite imena prijavljenih učesnika najkasnije do 30.01.2013. na e-mailove: zdjurovic@pkcg.org, mperazic@pkcg.org ili na fax 020 230 493.

Sport media | Sneakers