You are here

VIII Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2014

12/05/2014
VIII Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2014

Osmi Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica2014, pod sloganom „Mali biznis i stari zanati – veliki izazov na pragu Evropske unije“, održaće se od 4. do 7. juna 2014. godine i okupiti 200 izlagača iz Srbije, regiona i Evrope. Manifestaciju organizuju Regionalna privredna komora Subotice, lokalna uprava tog grada i JKP „Subotičke pijace”, a zemlja partner je Crna Gora.

Privredna komora Crne Gore je nosilac projekta i organizator nastupa dvadesetak crnogorskih kompanija na sajmu. Sajam će pratiti raznovrsni forumi, seminari i razgovori privrednika posvećeni njihovom međusobnom povezivanju. Tokom prvog dana biće organizovan poslovni forum Crna Gora Vojvodina.

Predsjednik Privredne komore Velimir Mijušković govoriće na otvaranju sajma i na forumu o mogućnostima unapređenja saradnje sa Vojvodinom, a posebno sa Subotičkim regionom. Prezentacijeće imati predstavnici Luke Bar, Kontejnerskog terminala i generalnih tereta i Turističke organizacije Crne Gore.

U okviru manifestacije biće organizovano i Crnogorsko veče sa bogatim kulturnim programom, kao i posjeta dijaspori u Malom Iđošu i Lovćencu.

Asics footwear | THE SNEAKER BULLETIN