You are here

Posjeta sajmu kancelarijskog materijala i opreme „Stationery office 2020“ u Istanbulu

21/02/2020

Sa predstavnicima privrednih društava specijalizovanih u trgovini poslovnom galanterijom, reklamnim materijalom, školskim priborom, štampom i drugo – INK Design doo, Ljetopis doo i Lutrex, uspješno je realizovana posjeta Međunarodnom sajmu kancelarijskog materijala i opreme „Stationery office 2020“ u Istanbulu.

Tokom trajanja manifestacije, učesnici su imali priliku da direktno komuniciraju sa kompanijama koje učestvuju kao izlagači na sajmu i da se upoznaju sa novim tehnologijama, proizvodima i najnovijim trendovima u oblasti kancelarijskog materijala. Ostvareni su mnogobrojni kontakti i uspostavljena je saradnja sa dobavljačima, a privrednim društvima koji već posluju sa turskim kompanijama, posjeta je poslužila za produbljivanje međusobne saradnje i sklapanje novih ugovora.

Na sajmu je predstavljena kvalitetna ponuda materijala i opreme za kancelarije, poklone i promotivne materijale, školski pribor, igračke i edukativne igre, pribor i oprema za knjižare, od strane renomiranih turskih , indijskih, američkih, bugarskih, njemačkih, korejskih, grčkih i drugih kompanija.

Drugog dana sajma organizovano je i nekoliko sastanaka. Sa direktorom predstavništva turskog sajma „Tuyap Fuar“ za Jugoistočnu Evropu Erdoganom Dželadinom i pomoćnicom generalnog direktora „Tuyap Fuar“ Jesim Ulusou (Yesim Ulusoy), razgovaralo se o nastavku dosadašnje saradnje i u narednom periodu i sa drugim privrednim delatnostima, odnosno njihovim specijalizovanim sajmovima. Takođe, predstavnik Privredne komore na ovom sajmu, Vladimir Blečić, imao je sastanak i sa Markom Gjeldumom, iz Odjeljenja industrije i tehnologije Hrvatske gospodarske komore.

bridge media | Air Jordan Release Dates Calendar