Obavještenje o preuzimanju knjige predloga redova vožnje u međunarodnom drumskom saobraćaju

05/05/2021

Knjigu predloga redova vožnje u međunarodnom drumskom saobraćaju i obrazac za prigovaranje prevoznici mogu preuzeti ovdje i u prostorijama Sektora saobraćaja Privredne komore Crne Gore, ulica Jovana Tomaševića 9/5 u Podgorici, od 6. do 12. maja 2021. godine od 9 do 15 časova.
Prigovori se podnose Komisiji za usklađivanje redova vožnje u međunarodnom drumskom saobraćaju, a predaju se Sektoru saobraćaja u zatvorenoj koverti, u prostorijama Privredne komore Crne Gore – ulica Jovana Tomaševića 9/5, najkasnije do 17. maja 2021. godine do 15 časova.
Naknada u postupku prigovaranja iznosi 20,00 EUR, za svaki prigovor na predloženi međunarodni red vožnje. Privredna komora Crne Gore izvršiće povraćaj novca privrednom društvu koje je podnijelo osnovan prigovor. Uplate izvršiti na žiro – račun Privredne komore Crne Gore, br. 520-1182100-95 kod Hipotekarne banke ad Podgorica, sa naznakom “za prigovor“.